Een stimulerende omgeving

Ondernemen in een groene, stimulerende omgeving. Met de vrijheid om te kiezen voor de vestigingslocatie en faciliteiten die uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen.

Op bedrijvenpark Maastricht Zuid profiteert u bovendien van een strategische ligging. Met alle voorzieningen van de stad Maastricht en een uitstekende (grensoverschrijdende) bereikbaarheid.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSKAVEL?

stimulerende-omgeving-image.jpg

"De Universiteit Maastricht is in de regio een krachtige motor voor kennisintensieve bedrijvigheid"

Een unieke locatie


Motor voor innovatie

De Universiteit Maastricht is in de regio een krachtige motor voor kennisintensieve bedrijvigheid.

Dat blijkt wel uit de talloze vruchtbare spin offs in bijvoorbeeld life sciences, gezondheid en management. Maar ook uit een netto brain gain: veel goed opgeleide jongeren vestigen zich na hun opleiding in Maastricht.

De Universiteit Maastricht leidt zo'n 16.000 studenten op in een veelheid van vakgebieden. In de toekomst wil ze zelfs doorgroeien naar 25.000 studenten. De veelzijdige kennisclustering en hoogopgeleide beroepsbevolking zorgen voor een aantrekkelijk woon- en vestigingsklimaat. De regio beschikt dan ook over een zeer hoogwaardig totaalpakket van voorzieningen.

Unieke mogelijkheden

Kijkt u graag over grenzen heen? Internationaal georiënteerde ondernemers vinden in Maastricht Zuid unieke mogelijkheden.

In een straal van 30 kilometer vindt u steden als Aken, Luik en Hasselt. Maar ook Brussel, Antwerpen en Keulen zijn snel te bereiken. De dynamische grensregio is een stimulerende omgeving vol economische kansen. Bovendien: de nabijheid van native speakers uit drie taalgebieden is voor veel ondernemingen een belangrijke vestigingsfactor.