Oog voor Kwaliteit

De gemeentes Maastricht en Eijsden ontwikkelden Maastricht Zuid tot een representatief en eigentijds bedrijvenpark.

Een onderscheidende omgeving voor ondernemers met oog voor kwaliteit en behoefte aan maatwerk. In het plan is veel aandacht voor architectonisch samenhang, terreininrichting en beplanting. Maastricht Zuid is een groen bedrijvenpark met lanen geflankeerd door hoogstamfruitbomen, hagen en grote tussenruimtes. Hier hebben ambitie en verfrissende ideeën alle ruimte!

Geïnteresseerd in een bedrijfskavel?

kwaliteit-maastricht-zuid.jpg

"Hier hebben ambitie en verfrissende ideeën alle ruimte!"

kansen-maastricht-zuid-main.jpg

VOLOP KANSEN voor AMBITIES

Maastricht Zuid heet ambitieuze ondernemers van harte welkom. Het bedrijvenpark is bestemd voor ambachtelijke, logistieke of industriële bedrijven, eventueel met kennisintensieve activiteiten.

De vestigingscriteria verschillen per deelgebied. Bedrijven in milieucategorie 2 en 3 mogen zich vestigen in het hele bedrijvenpark. Bepaalde delen van het gebied zijn onder bepaalde voorwaarden, ook geschikt voor bedrijven in milieucategorie 4.

Maastricht Zuid biedt geen plek voor solitaire detailhandel, solitaire kantoorruimten en bedrijfswoningen. Kantoorruimtes mogen alleen worden gebouwd als onderdeel van een logistieke of productieruimte.

OOK EEN KANSRIJKE bedrijfskavel?