DE GEMEENTE MAASTRICHT


maastricht-logo.png


Het bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor het lokale en regionale bedrijfsleven. De gemeente Maastricht vindt het belangrijk ondernemers in onze stad optimaal te informeren, te faciliteren en te ondersteunen. Daarom heeft de gemeente Maastricht het Bedrijfscontactpunt in het leven geroepen.

INFORMATIE VOOR ONDERNEMERS

LIMBURG ECONOMIC DEVELOPMENT (LED)


 limburg-economic-development.png


De stichting Limburg Economic Development (LED) is het samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijs en heeft als doel het realiseren van het Brainport 2020-programma in Zuid-Limburg. LED zet Zuid-Limburg economisch beter op de kaart door de uitvoering en ontwikkeling van dit programma. Op een speciale website is meer informatie over LED te vinden.

Informatie over LED

Ondernemen in
zuid-Limburg

De gunstige internationale ligging, sterke infrastructuur en het uitstekende ondernemersklimaat maken Zuid-Limburg een aantrekkelijke vestigingsoptie voor bedrijven.

Ook de vrijwel afwezige files en lage grondprijzen maken de regio geschikt voor starters en bedrijven die willen verhuizen of uitbreiden. 

Meer informatie

zuid-limburg-ondernemen.jpg

Gunstige internationale ligging, sterke infrastructuur en uitstekend ondernemersklimaat

Infographics


infographic-maastricht.jpg

Maastricht

infographic-limburg.jpg

Zuid-Limburg

infographic-euregio.jpg

Euregio